zonder-voorschrift.com
     

Test hier je typesnelheid

Type je nog steeds met twee vingers?     Test dan hier je typesnelheid en leer hoe veel sneller je kunt met 10 vingers

lees verder...

Hoe werkt TikTop

De TikTop Online typecursus kost € 49, je leert snel en goed typen in 20 lessen, is logisch opgebouwd en iedereen kan het halen

lees verder...

Doe een gratis proefles!

Wil je ook snel en goed blind leren typen? Neem en gratis proefles en ervaar hoe makkelijk het eigenlijk is.

begin direct...

De Tiktop online typecursus

De Tiktop online typecursus kost € 49,--, je leert snel en goed blindtypen, is logisch opgebouwd en eenvoudig te halen!

 

Op een leuke manier leren blindtypen is natuurlijk het doel. Simpel door alle lessen online te volgen leer je blindtypen. Tijdens de lessen typ je woordjes, zinnen en teksten die zijn opgebouwd met alle spellingswoorden en oefeningen van de basisschool. Terwijl je leert typen oefen je je spelling! Door deze no-nonsense aanpak, zonder games, brillen of hoezen over je toetsenbord, boek je simpel en snel resultaat. De cursus bestaat namelijk uit 20 lessen van ongeveer 45 minuten tot een uur. Zodra je begint met oefenen is de cursus online cursus en 12 maanden beschikbaar.

Na de cursus kun je blindtypen met veel meer dan 100 aanslagen per minuut en kun je alle letters, de belangrijkste leestekens en tekstverwerkingstekens blind typen op een qwerty toetsenbord. Natuurlijk sluit je de cursus af met een TikTop- examen en krijg je van ons een typebewijs.

In elke les leer je 2 toetsen erbij en na 15 lessen ken je het hele toetsenbord blind! Iedere les is is bedoeld om zo efficiënt en snel mogelijk en met resultaat de letters van de betreffende les te leren en te oefenen.

Tiktop onderscheidt zich ondermeer van andere typecursussen door extra spellingsoefeningen voor de cito- en niotoets, grammatica-tips en -oefeningen in de lessen. Door dit extra oefenmateriaal leer je naast je typevaardigheid (aanslagen per minuut en nauwkeurigheid) ook nog eens je spelling en grammatica!


Wil je typespelletjes doen en extra oefenen, dan zijn er genoeg online gratis spelletjes op internet te vinden.

In de dyslexie variant zitten extra spellingsoefeningen en werk je met een speciaal lettertype waardoor het makkelijker is om de lessen in tempo te typen. Met de extra spellingsoefeningen vol weetwoorden zul je snel resultaat boeken.


Het is dus mogelijk om binnen een maand blind te kunnen typen en je spelling en grammatica te verbeteren! 

Alledrie de verschillende typecursussen kosten slechts € 49,- en zijn inclusief:

1    typecursus inclusief uitleg
2    spellingsoefeningen
3    grammaticaoefeningen
4    typexamen
5    gegarandeerd een typediploma

child

Proeflessen

Online blind leren typen gaat snel en makkelijk met de typecursus van tikTop.

Je bepaalt zelf je eigen tempo en snelheid. In elke les krijg je twee toetsen die je erbij leert.

Hoe? Dat leer je door de instructies van iedere les rustig te lezen en daarna door teksten over te typen. Je typt de teksten over die je in je scherm ziet.

 

Neem een gratis proefles en ervaar hoe makkelijk deze typecursus is.

Gewoon achter je eigen computer kun je direct aan de slag, waar je wilt en wanneer je wilt.

Niet in een leslokaal elke week en geen enkel gedoe. Nadat je 20 modules hebt doorlopen kan je gegarandeerd blindtypen.

Daar heb je de rest van je leven profijt van!

Wil je weten hoe het werkt? Wij hebben een online proefles.

Kijk maar eens of het iets voor jou is!

 

 

 

Als je door wilt gaan met de gehele cursus, bestel de cursus door eenvoudig de aanwijzingen op de link bestellen te volgen.                                         
                              
                                      

 

  

child

Veelgestelde vragen

Onze online typecursus wijst zichzelf en is heel makkelijk in het gebruik.

Daarom hebben we de meest gestelde vragen weggelaten en laten we het aan u welke vraag u stelt.

Neem dus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gerust contact op met de klantenservice en we helpen je zo snel mogelijk weer op weg.

 

Groeten,

 

Lieke

 

Typecursus kids

 

Op de basisschool is typen en het gebruik van computers al lang ingeburgerd. Kinderen zijn al heel snel erg handig met computers en programma's. Een goede reden om al vroeg efficiënt met het toetsenbord om te gaan. Zo ook volgens het onderzoek aan de Radboud Universiteit te Nijmegen waarin het grote belang van typen met tien vingers is onderzocht. Leer met de Tiktop typecursus online blindtypen (dus zonder te kijken naar het toetsenbord), leer snel en niet te vergeten nauwkeurig.

Zodra je in de typecursus voldoende letters hebt geleerd, typ je online verder met woordjes en verder in de cursus met zinnen en leuke maar ook leerzame teksten. In deze typecursus zit het complete spellingsprogramma van de basisschool verwerkt, je leert dus typen en ondertussen verbeter je je spelling. Nadat je de cursus hebt afgerond heb je zonder dat je het weet ontzettend hard gewerkt aan de verbetering van je spelling en grammatica; De meeste dicteewoordjes uit groep 6, 7 en 8 komen aan je voorbij terwijl je aan het typen bent.

 

Doordat je in het begin tijdens het typen de letters uit de woordjes hardop moet zeggen, leer je sneller spellen dan met de dictees op school. Dat is leuk, het schrijven gaat je steeds minder moeite kosten. In de modules waar de oefeningen met het spellen beginnen, krijg je allerlei tips en trucs om de regels van het spellen te leren.
De regels, tips en trucs ontvang jij en je begeleider na afloop van een module per mail. Dan wordt bekend wat de cursist heeft geleerd en kan het helpen bij het toepassen van de regels bij een volgend dictee of oefening op school.

De gehele typecursus bestaat uit 20 modules waarin 3 of 4 lessen. De modules duren gemiddeld een uur en zijn zonder poespas, direct en logisch.
TikTop adviseert de typecursus voor kids in een periode van 2 tot 3 maanden af te ronden. De cursus blijft gedurende 12 maanden toegankelijk voor de cursist.

 

Inclusief

* Online oefeningen en tips voor spelling en grammatica

* Wisselende actuele, leuke, interessante en spannende teksten (dus geen saaie oefeningen)

* Op een laptop, desktop of MAC computer

* Leren van gebruik van sneltoetsen, interpuncties en emoticons

* Resultaten delen op Instagram, Facebook of Google+

* Gratis online examen en typecertificaat

* Berichtgeving per email over voortgang en resultaten aan ouder/verzorger/begeleider(s)

 

Leuke extra's
De teksten die je typt zijn soms grappig, dan weer spannend, dan weer leerzaam en soms actueel. Allerlei weetjes en wist je datjes komen al typend aan je voorbij. Spannende teksten van kinderboekenschrijfster Mel Wallis de Vries, grappige teksten van Toon Tellegen, spannende teksten van de grijze jager boeken van John Flannigan en actuele en grappige teksten uit de krant de NRC Next. Terwijl je typt leer je en lees dus van alles!

Examen doen?                                                            
Aan het einde van alle modules krijg je de mogelijkheid om drie proefexamens te doen om je goed voor te bereiden op het echte examen. Lukt het je om de proefexamens goed te doorlopen en ben je tevreden over de typesnelheid die je in de proefexamens haalt  dan kun je het echte examen gaan doen. Na het examen ontvang je per email je diploma typevaardigheid.

 

TikTop.nl is € 49,- de voordeligste en leerzaamste online typecursus van Nederland.