zonder-voorschrift.com
     

proeflessen

Wil je ook snel en goed blind leren typen? Neem een gratis proefles en ervaar hoe makkelijk het eigenlijk is. Maak hieronder een loginnaam en password aan en ga aan de slag.

lees verder...

Leer blindtypen en verbeter je spelling

Hé hallo, wat leuk dat je bij ons op de website bent beland (of je ouders). Nu je hier bent vermoeden wij dat je overweegt om aan de slag te gaan met leren typen, dat gaat je heel veel tijd schelen in de toekomst! Bij TikTop leer je in korte tijd online om met tien vingers blind te typen. De typelessen kan je overal doen, wanneer en waar je maar wilt. Heb je alle 20 module doorlopen, dan kun je drie proefexamens doen en uiteindelijk het echte examen. Na het examen ontvang je per e-mail jouw typevaardigheidsbewijs!

 

De Tiktop online typecursus kost € 49,--, je leert snel en goed blindtypen, is logisch opgebouwd en eenvoudig overal online te doen!

 

Zo simpel als wat

Bij tikTop volg je gewoon de 20 online-modules. Elke module bestaat uit 3 of 4 lessen en duurt gemiddeld een uur. Daarna kan je blindtypen met tien vingers, gegarandeerd voor de rest van je leven. 

 

Extra handig

Zodra je echte woordjes kan typen krijg je bij de typlessen extra spellingsoefeningen. Een beetje saai, maar wel handig, want als je alle modules bij ons hebt gevolgd, heb je zonder extra moeite ook het complete spellingsprogramma van de basisschool doorlopen! Bij het leren typen is het wel zo handig dat je nuttige (en ook leuke hoor!) teksten typt.

Aan het einde van elke module krijg jij (en je ouder of begeleider) een e-mail waarin staat hoe goed en snel je hebt getypt en welke tips en trucs je hebt geleerd over spelling. In elke module zit één spellingsles en en je zult zien dat je je spelling echt verbetert.

Let op: als je één module per dag doet, dan kan je na drie weken blindtypen!

 

Aanbevolen

Onze typecursus wordt aanbevolen door leerkrachten en bevat het complete spellingsprogramma van de basisschool en meer: tijdens het typen typ je bijvoorbeeld allemaal synoniemen, wat zijn dat? Typ je over geschiedenis, typ je teksten uit boeken van bekende schrijvers, typ en leer je afkortingen, herhaal je weetwoorden en en typ je over bijvoorbeeld Rembrandt van Rijn, Xantippe of Koningin Maxima en krijg je tips over het gebruik van e-mail en teksten.

 

Voor iedereen

De TikTop typecursus is de voordeligste typecursus van Nederland! Er zijn drie online typecursussen waaruit je kan kiezen: typecursus kids, typecursus 12 jr en ouder(s) en typecursus dyslexie (met een speciaal lettertype en meer weetwoorden). En oh ja: voor de Typecursus Dyslexie hoef je niet extra te betalen.

 

Het is belangrijk dat kinderen typen, je zit waarschijnlijk de rest van je leven veel en lang achter de computer. Dat is de reden dat wij de cursus zo voordelig houden, zonder poespas en spelletjes. Wil je toch typespelletjes spelen, dan zijn er genoeg gratis type-spelletjes op internet beschikbaar!

 

Interesse? Doe dan de gratis proefles of test je typesnelheid.

 

*Een typevaardigheidsbewijs van Tiktop krijg je over de mail! Het bewijs dat je blind kunt typen, met daarop het aantal Aanslagen Per Minuut (APM) en je nauwkeurigheid.

46482967 s

proeflessen

Wil je ook snel en goed blind leren typen? Neem een gratis proefles en ervaar hoe makkelijk het eigenlijk is. Maak hieronder een loginnaam en password aan en ga aan de slag.

lees verder...