zonder-voorschrift.com
     

proeflessen

Wil je ook snel en goed blind leren typen? Neem een gratis proefles en ervaar hoe makkelijk het eigenlijk is. Maak hieronder een loginnaam en password aan en ga aan de slag.

lees verder...

Hoe werkt Tiktop?

Met de Tiktop online typecursus van slechts € 49 leer je snel en goed blindtypen in slechts 20 lessen, is logisch opgebouwd en iedereen kan het halen!

 

Op een leuke manier leren blindtypen is natuurlijk het doel. Dit is bij tikTop heel simpel, door alle lessen online stap voor stap te volgen, leer je blindtypen. Tijdens de lessen typ je eerst letters, dan woordjes en vervolgens teksten die zijn opgebouwd met daarin het complete spellingsprogramma van de basisschool. In de modules zitten extra 'spellingslessen' waar je alle spellingswoorden van de basisschool typt. Door deze no-nonsense aanpak, zonder games, brillen of hoezen over je  toetsenbord, boek je simpel en snel resultaat. De cursus bestaat uit 20 modules waarin soms 3 soms 4 lessen. Na het inloggen start automatisch de volgende les en kun je stap voor stap in je eigen tempo door het hele programma heen, waar je maar wilt, inloggen kan altijd.

Na het volgen van de modules kun je gegarandeerd blindtypen, kun je alle letters en de belangrijkste leestekens en tekstverwerkingstekens blindtypen op een qwerty toetsenbord. En sluit je je typecursus af met een TikTop examen en krijg je van ons een typebewijs.

In elke module leer je er 2 toetsen bij en na 15 lessen kan je blindtypen, daarna is het een kwestie van oefenen!

 

Tiktop onderscheidt zich ondermeer van andere typecursussen door extra spellingsoefeningen voor de cito- en niotoets, grammatica-tips en -oefeningen in de lessen. Door dit extra oefenmateriaal oefen je naast je typevaardigheid ook nog eens je spelling en grammatica!

In de dyslexie variant zitten extra spellingsoefeningen en werk je met een speciaal lettertype waardoor het makkelijker is om de lessen in tempo te typen. Met de extra spellingsoefeningen vol weetwoorden zul je snel resultaat boeken.


Alle drie de typecursussen kosten slechts € 49,- en zijn inclusief: de totale typecursus inclusief uitleg, complete spellingsprogramma van de basisschool, grammaticaoefeningen & -tips en gegarandeerd een typebewijs!

  

child

 

proeflessen

Wil je ook snel en goed blind leren typen? Neem een gratis proefles en ervaar hoe makkelijk het eigenlijk is. Maak hieronder een loginnaam en password aan en ga aan de slag.

lees verder...