zonder-voorschrift.com
     

Test hier je typesnelheid

Type je nog steeds met twee vingers?     Test dan hier je typesnelheid en leer hoe veel sneller je kunt met 10 vingers

lees verder...

Hoe werkt TikTop

De TikTop Online typecursus kost € 49, je leert snel en goed typen in 20 lessen, is logisch opgebouwd en iedereen kan het halen

lees verder...

Doe een gratis proefles!

Wil je ook snel en goed blind leren typen? Neem en gratis proefles en ervaar hoe makkelijk het eigenlijk is.

begin direct...

De Tiktop online typecursus

De Tiktop online typecursus kost € 49,--, je leert snel en goed blindtypen, is logisch opgebouwd en eenvoudig te halen!

 

Op een leuke manier leren blindtypen is natuurlijk het doel. Simpel door alle lessen online te volgen leer je blindtypen. Tijdens de lessen typ je woordjes, zinnen en teksten die zijn opgebouwd met alle spellingswoorden en oefeningen van de basisschool. Terwijl je leert typen oefen je je spelling! Door deze no-nonsense aanpak, zonder games, brillen of hoezen over je toetsenbord, boek je simpel en snel resultaat. De cursus bestaat namelijk uit 20 lessen van ongeveer 45 minuten tot een uur. Zodra je begint met oefenen is de cursus online cursus en 12 maanden beschikbaar.

Na de cursus kun je blindtypen met veel meer dan 100 aanslagen per minuut en kun je alle letters, de belangrijkste leestekens en tekstverwerkingstekens blind typen op een qwerty toetsenbord. Natuurlijk sluit je de cursus af met een TikTop- examen en krijg je van ons een typebewijs.

In elke les leer je 2 toetsen erbij en na 15 lessen ken je het hele toetsenbord blind! Iedere les is is bedoeld om zo efficiënt en snel mogelijk en met resultaat de letters van de betreffende les te leren en te oefenen.

Tiktop onderscheidt zich ondermeer van andere typecursussen door extra spellingsoefeningen voor de cito- en niotoets, grammatica-tips en -oefeningen in de lessen. Door dit extra oefenmateriaal leer je naast je typevaardigheid (aanslagen per minuut en nauwkeurigheid) ook nog eens je spelling en grammatica!


Wil je typespelletjes doen en extra oefenen, dan zijn er genoeg online gratis spelletjes op internet te vinden.

In de dyslexie variant zitten extra spellingsoefeningen en werk je met een speciaal lettertype waardoor het makkelijker is om de lessen in tempo te typen. Met de extra spellingsoefeningen vol weetwoorden zul je snel resultaat boeken.


Het is dus mogelijk om binnen een maand blind te kunnen typen en je spelling en grammatica te verbeteren! 

Alledrie de verschillende typecursussen kosten slechts € 49,- en zijn inclusief:

1    typecursus inclusief uitleg
2    spellingsoefeningen
3    grammaticaoefeningen
4    typexamen
5    gegarandeerd een typediploma

child